TINERII-MOTORUL DEZVOLTĂRII COMUNITĂȚILOR INTERETNICE

„Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă”

Proiect derulat de/Project implemented by:

„Proiectul este derulat de Asociația Centrul de Resurse pentru Incluziune Socială CRIS în parteneriat cu Școala Gimnazială Sat Mărginenii de Jos, Comuna Filipeștii de Târg, Județul Prahova, și beneficiază de o finanțare în valoare de 163,977.00 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.”

„The project is implemented by the Association Center of Resources for Social Inclusion CRIS in partnership with the Secondary School  Marginenii de Jos, Commune Filipestii de Targ, Prahova County, and benefits from a 163,977.00 euros grant from Active Citizens Fund Romania, programme funded by Iceland, Liechtenstein and Norway through the EEA Grants Grants 2014 -2021. The content of this website does not necessarily reflect the official position of the EEA and Norway Grants 2014-2021; for more information visit www.eeagrants.org. More details about Active Citizens Fund Romania are available at www.activecitizensfund.ro.”

Informații generale despre proiect

Conferință de lansare a proiectului

Presă  Echipa este completă

ANUNȚ SELECȚIE BENEFICIARI